ظروف
مسی برای هدایت گرما بسیار مناسب هستند اما در صورت تشکیل زنگ مس که
مادهای زرد رنگ و دارای ترکیبی بسیار سمی است استفاده از ان به بدن آسیب
میرساند.
یک کارشناس مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با
اشاره به این که ظروف مسی حاوی قلع هستند، گفت: استفاده بیرویه از این
ظروف سبب افزایش این ماده در مواد غذایی و آسیب رساندن به سلامت انسان می
شود.
مبین مهدی پور با بیان این که این ظروف به هیچ وجه مس مورد
نیاز بدن را تامین نمیکند، اظهار داشت: استفاده بیرویه از ظروف مسی به
دلیل وجود قلع در آنها بسیار خطرناک است.
وی با تاکید بر پرهیز از
استفاده مداوم ظروف مسی به ویژه در آشپزخانه تصریح کرد: برخی افراد معتقد
هستند که استفاده از این ظرفها سبب تامین مس مورد نیاز بدن میشود اما این
تفکر اشتباه است زیرا به مقدار مورد نیاز بدن، مس در مواد غذایی وجود دارد
و نیازی به استفاده از این ظروف جهت تامین این ماده در بدن نیست.
این
کارشناس مواد غذایی ادامه داد: در حین استفاده یا در اثر شستشوی ظروف مسی،
لایه قلع این گونه ظروف جدا شده و وارد مواد غذایی میشود که به سلامتی
انسان آسیب میرساند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ظروف مسی برای
هدایت گرما بسیار مناسب هستند و از زمان قدیم برای پخت و پز استفاده
میشدند، اما در صورت تشکیل اکسید مس یا زنگ مس که مادهای زرد رنگ و دارای
ترکیبی بسیار سمی است استفاده از این ظروف به سلامت بدن آسیب میرساند.
مسی برای هدایت گرما بسیار مناسب هستند اما در صورت تشکیل زنگ مس که
مادهای زرد رنگ و دارای ترکیبی بسیار سمی است استفاده از ان به بدن آسیب
میرساند.
یک کارشناس مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با
اشاره به این که ظروف مسی حاوی قلع هستند، گفت: استفاده بیرویه از این
ظروف سبب افزایش این ماده در مواد غذایی و آسیب رساندن به سلامت انسان می
شود.
مبین مهدی پور با بیان این که این ظروف به هیچ وجه مس مورد
نیاز بدن را تامین نمیکند، اظهار داشت: استفاده بیرویه از ظروف مسی به
دلیل وجود قلع در آنها بسیار خطرناک است.
وی با تاکید بر پرهیز از
استفاده مداوم ظروف مسی به ویژه در آشپزخانه تصریح کرد: برخی افراد معتقد
هستند که استفاده از این ظرفها سبب تامین مس مورد نیاز بدن میشود اما این
تفکر اشتباه است زیرا به مقدار مورد نیاز بدن، مس در مواد غذایی وجود دارد
و نیازی به استفاده از این ظروف جهت تامین این ماده در بدن نیست.
این
کارشناس مواد غذایی ادامه داد: در حین استفاده یا در اثر شستشوی ظروف مسی،
لایه قلع این گونه ظروف جدا شده و وارد مواد غذایی میشود که به سلامتی
انسان آسیب میرساند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ظروف مسی برای
هدایت گرما بسیار مناسب هستند و از زمان قدیم برای پخت و پز استفاده
میشدند، اما در صورت تشکیل اکسید مس یا زنگ مس که مادهای زرد رنگ و دارای
ترکیبی بسیار سمی است استفاده از این ظروف به سلامت بدن آسیب میرساند.