به گزارش روابط عمومی شرکت ملی صنایع مس ایران، در این جلسه «هوشنگ عمرانی» عضو هیات مدیره به عنوان رئیس مجمع، «عبدالرضا قاسمی» به نمایندگی از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و «منصور سلطانی» نماینده صندوق بازنشستگی کارکنان ملی صنایع مس ایران به عنوان ناظران جلسه و «بهروز رحمتی» به عنوان منشی مجمع در جایگاه قرار گرفتند.
در ادامه «احمد مرادعلیزاده» مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران به ارائه عملکرد شرکت در سال گذشته پرداخت و گفت: «تولید معادن در سال گذشته ۱۶۰ میلیون تن بود که نسبت به برنامه ۶ درصد رشد داشته است. همچنین میزان تولید مس نیز با رشد ۳ درصدی نسبت به برنامه به رقم ۲۱۵ هزار تن رسید.»
مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه ۹۵ درصد افزایش سرمایه سال گذشته محقق شده است، اظهار کرد: «در سال ۹۲ رقمی معادل هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان در بخش توسعه سرمایهگذاری شد که حاصل آن را در آینده نزدیک خواهیم دید.»
وی به افتتاح فاز دوم تغلیظ سرچشمه با ظرفیت ۱۶۰ هزار تن طی مهر و آبان خبر داد و افزود: «فاز ۲ تغلیظ سونگون با ظرفیت ۱۵۰ هزار تن و فاز نخست کارخانه پالایشگاه مس خاتونآباد با ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن کاتد نیز در همین بازه زمانی افتتاح خواهد شد و بر این اساس در سالهای ۹۴ و ۹۵ شاهد افزایش تولید خواهیم بود.»
«مرادعلیزاده» با بیان اینکه تا سال ۹۴ میزان تولید مس محتوی به ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید، اظهار کرد: «در سالهای ۹۴ تا ۹۷ به ترتیب ۲۸۰ هزار تن، ۳۰۰ هزار تن، ۳۵۰ هزار تن و ۴۰۰ هزار تن مس محتوا تولید خواهد شد.»
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: «در حال حاضر ۱۸ پروژه با مجموع سرمایهگذاری ۱۴ هزار میلیارد تومان و یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون یورو وجود دارد که به سرمایهگذاری مجموعا ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان و یک هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان نیاز دارد و تا سال ۹۷ به بهرهبرداری خواهد رسید.»
وی به میزان فروش شرکت ملی صنایع مس ایران در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: «در سال ۹۲ مجموع فروش معادل ۴ هزار و ۳۳۰ میلیارد تومان بود که از این میزان فروش، یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان سود حاصل شد.»
وی با بیان اینکه قیمت مس باید بر اساس نرخ LME ضربدر ارز آزاد باشد، اظهار کرد: «با پیگیریهای شرکت ملی صنایع مس ایران و همکاری ستاد تنظیم بازار این موضوع پذیرفته شده است که آثار افزایش درآمد ناشی از آن در آینده مشهود خواهد بود.»
تقسیم سود نقدی
بر اساس این گزارش، پیشنهاد هئیت مدیره و نماینده سازمان بورس تقسیم سود ۲۰۰ ریال بود که در نهایت تقسیم سود ۴۰۰ ریالی به ازای هر سهم به تصویب رسید.
همچنین سهامدار عمده (اکثریت حاضرین) موافقت خود را مبنی بر تقسیم ۱۶۰ ریال سود و انتقال ۲۴۰ ریال به افزایش سرمایه اعلام کردند و مقرر شد شرکت در زمان تعیین شده نسبت به افزایش سرمایه اقدام کند.
به گزارش «مس پرس»، موسسه حسابرسی هوشیار ممیز به سمت حسابرس و بازرس قانونی اصلی و موسسه حسابرسی رهبین به عنوان بازرس علیالبدل برای سال مالی ۹۳ انتخاب و تعیین میزان حقالزحمه حسابرس مستقل و بازرسان به هیات مدیره تفویض شد. روزنامههای کثیرالانتشار دنیای اقتصاد و اطلاعات نیز جهت درج آگهیهای شرکت تعیین شدند.
بر اساس این گزارش، مجمع کمکهای بلاعوض و هزینههای اجتماعی منطقه را بدون هیچ افزایشی به مبلغ ۱۰۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال تصویب و با اختیارات لازم به هیات مدیره شرکت تفویض کرد تا با رعایت صرفه و صلاح شرکت اقدام کند. همچنین هزینههای ورزشی بدون هیچ افزایشی به مبلغ ۳۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تصویب شد.
این دیگه چه رسمی شده افزایش سهام اجباری افزایش سهام نمیشه شایدکسی نخواست افزایش سهام بده اقایان عزیز وپیش خدامسول وجوابگو باران خوبه بربدنم بباره نه اینکه برگورم عزیزان من ما همه شاید ۲یا۵سال عمربکنیم خوب ما به این پول احتیاج داریم نه اینکه ا لان به ما افزایش سهام بدهندوبعدوارث سودش روببره
باسلام.. تو را خذا افزایش سهام نخواستیم تو شرش مانذیم شما وامهایی که روی فیش حقوقی کم میکنیذ هیچ استعلام کنیذ بانکها ببینیذ چقذر بذهی ذاریم