کاهش ابتلا به سرطان با مصرف ویتامین D وکلسیم

با افزایش مصرف ویتامین D و کلسیم می‌توان از ابتلا به انواع سرطان پیشگیری کرد.
به گزارش هفت سیب؛ دکتر زهرا عبداللهی بیان کرد: افراد می توانند برای پیشگیری از سرطان، روزانه میوه و سبزی‌های تازه مصرف کنند.
وی تاکید کرد: میوه ها و سبزی ها سرشار از فیبر هستند و افزایش مصرف فیبر با کاهش بروز بسیاری از سرطان ها ارتباط دارد.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: غذاهای پرچرب و مواد غذایی سرخ شده، خطر ابتلا به انواع سرطان را افزایش می‌دهند و اسیدهای چرب ترانس و اشباع در کیک، کلوچه، غذاهای حیوانی، مارگارین، روغن سرخ شده و چیپس از خطرناک ترین نوع چربی ها تلقی می‌شوند.
وی در پایان اظهار داشت: بهتر است افراد برای تامین چربی مورد نیازشان از مواد غذایی مانند بادام زمینی، ماهی، غذاهای دریایی، روغن کانولا و روغن های گیاهی مایع(مثل روغن کنجد و روغن زیتون) استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *