کاهش ابتلا به سرطان با مصرف ویتامین D وکلسیم

با افزايش مصرف ويتامين D و کلسيم می‌توان از ابتلا به انواع سرطان پیشگیری کرد.
به گزارش هفت سیب؛ دكتر زهرا عبداللهي بیان کرد: افراد مي توانند براي پيشگيري از سرطان، روزانه میوه و سبزی‌های تازه مصرف کنند.
وي تاکید کرد: ميوه ها و سبزي ها سرشار از فيبر هستند و افزايش مصرف فيبر با کاهش بروز بسياري از سرطان ها ارتباط دارد.
اين متخصص تغذيه تصريح كرد: غذاهاي پرچرب و مواد غذايي سرخ شده، خطر ابتلا به انواع سرطان را افزایش می‌دهند و اسيدهاي چرب ترانس و اشباع در کيک، کلوچه، غذاهاي حيواني، مارگارين، روغن سرخ شده و چيپس از خطرناک ترين نوع چربي ها تلقی می‌شوند.
وي در پایان اظهار داشت: بهتر است افراد برای تامین چربی مورد نیازشان از مواد غذايي مانند بادام زميني، ماهي، غذاهاي دريايي، روغن كانولا و روغن هاي گياهي مايع(مثل روغن کنجد و روغن زيتون) استفاده کنند.

ثبت نظر